Your Page Title Your Page TitleYour Page Title
Scroll Top

За нас

Нашата мисия

Rent Fashion е компания, целяща да предостави уникален микс от нови и употребявани маркови рокли и аксесоари под наем, като част от тях са налични и за покупка, и същевременно да намалим отпечатъка на модата върху околната среда. 

Ние сме бутикова услуга и предлагаме ръчно подбрани дизайнерски и ефектни модни продукти, често само в една бройка. Залагаме на индивидуалния подход и персонализираното обслужване. Знаем, че повечето от вас ще ни посетят, тъй като искат да изглеждат специално за важен повод. Затова сме готови да отделим особено внимание на всеки от вас, и да ви посрещнем в офиса ни за персонална среща или чаз за проба, когато цялото внимание ще е насочено към вас.

В центъра на нашата идея е кръговата икономика, която е устойчив модел за ограничаване на замърсяването и опазването на природата. Не по-малко важна е и възможността да намалите чувствително бюджета, който отделяте за официални тоалети.

На по-напредничавите дами и господа предлагаме възможността да отдадат свои маркови тоалети под наем чрез платформата ни, включително детски официални облекла. По този начин ще увеличим употребата и броя обличания на всяка дреха, вместо производството и закупуването на нови дрехи, и ще намалим негативното въздействие на модата върху околната среда.

Какво означава Rent Fashion?

Буквално преведено, Rent Fashion означава Наеми мода. В името ни е кодирано действие, осъзнато и целенасочено наемане на мода вместо закупуването и. Надяваме се наемането на модни продукти да се популяризира дотолкова, че българите да наемат и част от ежедневните си дрехи, вместо винаги да купуват.

Дрехите, закупени за конкретен повод се обличат еднократно, след което отлежават с години в гардеробите ни. Ние се стремим да осигурим на клиентите ни възможност за разнообразни луксозни тоалети за светски и корпоративни събития, на достъпна цена, като същевременно не затрупват гардероба си с дрехи, обличани еднократно.

Как бихме се описали с едно изречение?

Най-краткото описание, или слоган, който ни олицетворява е:

“Наеми, отдай, купи или продай дизайнерска мода.”

Тези няколко думи включват основната концепция и услуга, която можете да очаквате от Рент Фешън.

Вижте как можем да Ви бъдем полезни:

Стремим се да предлагаме разнообразие на клиентите си, и по-екологичен начин да са в крак с модата. Затова създадохме модел с гъвкави опции:

Бъди винаги на гребена на модната вълна като наемаш най-актуалните модели, вместо огромни инвестицци да купуваш нови дрехи, или да носиш едни и същи. Да взмеш под наем рокля, чанта, сако или друг артикул е супер лесно – виж как да наемеш.

Освободи гардероба си като спечелиш пари, без да се разделяш с модните си находки! Научи как да се възползваш от забравените рокли, костюми и маркови чанти като ги отдадеш под наем.

Искаш да разчистиш гардероба си, но не ти се занимава със снимки, постове, съобщения “Цена?”, мерки, куриери…? Не е необходимо! Ние ще се заемем с всичко, от почистването до заснемането и публикуването на продукта, приемане на заявки за проба, комуникация с клиентите, продажба и изпращане на продукта. Виж как да продадеш през rentfashion.bg.

Възможността за поръчка по каталог за наем или закупуване е подходяща когато търсите повече от една бройка от даден модел – например за шаферки. Това са модели, които не са налични при нас, но можем да поръчаме от каталози на наши партньори.

Имаш възможност да избереш дреха или аксесоар, продавани от други магазини, които да наемеш от нас, като желаният артикул е необходимо да отговаря на някои изисквания.

Част от артикулите се продават, като някои ще са нови, други ще са с някои следи от употреба – детайли за състоянието ще намериш в описанието на всеки продукт за продажба.

Посещения в офиса ни

Изборът на идеалния тоалет за важно събитие често изисква той да бъде пробван. Знаем колко важно е той да приляга перфектно, което не винаги може да се прецени само по информацията за продукта онлайн. Ако предпочитате да пробвате дрехата преди да я наемете, заповядайте в нашия офис, след 10 септември 2024 и след предварително записване:

  • Адрес: ул. “Ген. Гурко” № 42, София
  • Необходимо е предварително записване тук
  • Добавете в “Любими” всички придукти, които бихте желали да видите/пробвате (създайте бързо и лесно регистрация, за да се запазят Любимите ви продукти)
  • Всички поръчки се осъществяват само онлайн през нашия сайт – необходим е профил.

За нашите продукти

На нашия сайт ще намерите само оригинални продукти, като голяма част са в отлично или добро състояние, а винаги има и съвсем нови артикули. Предпочитаме и наблягаме на дрехите от висок клас дизайнери и премиум марки. Реплики, фалшиви продукти, както и такива с петна или дефекти не са добре дошли.

За да сте уникална, голяма част от продуктите ни са в единични бройки (само в един размер и/или цвят). Предлагаме както продукти, собственост на Рент Фешън, така и на трети лица – можете да филтрирате по този критерий.

Ако имате дизайнерски дрехи, бални или коктейлни рокли в отлично състояние, които искате да отдавате под наем или да продадете чрез нас, моля свържете се с нас. Ще обсъдим в детайли възможностите за сътрудничество.

визия на ново ниво

Тя е само на един клик разстояние. Постигни я днес!

Колекции

Добави този продукт в колекция
0 lists
 Управлявай

    Създай първата си колекция!
    Създай нова колекция