Your Page Title Your Page TitleYour Page Title
Scroll Top

Политика за възстановяване и отказ

Всички поръчваме модните находки с голям ентусиазъм и желание. Но понякога тези поръчки са импулсивни и недобре обмислени или пък сме поръчали продукт, който не е нашият размер. За да намалим купуването на ненужни продукти, което ще има благоприятен ефект както върху околната среда, така и върху бюджета Ви, ние предлагаме гъвкава политика за отказ от поръчка или част от нея.

Какви са сроковете за отказ на онлайн поръчка?

Имате право да се откажете от поръчката/договора, или части от него, без да дължи обезщетение или неустойка в следните срокове, като в тези случаи ще Ви бъде възстановена цялата сума за всеки отказан продукт:

  • При покупка на продукт: в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице;
  • При договор за услуга: При отказ от наем повече от 7 дни преди началната дата на услугата. Ако е заплатен депозит, той се възстановява в пълен размер.

При отказ от услуга за наем 6 или по-малко дни Ви ще бъде начислена неустойка от 50% от наемна цена, а останалите 50% ще Ви бъдат възстановени. Ако е заплатен депозит, той се възстановява в пълен размер.

При отказ от услуга за наем или при връщане на нает продукт за започващ или отминал период, продуктът се счита за употребен и услугата извършена, и заплатената сума за дадената услуга не подлежи на възстановяване. Ще очакваме продукта обратно най-късно в последния ден от наема. Депозитът се възстановява в пълен размер в случай, че не сте ползвали продукта. Ако сте използвали продукта се прилагат условията от раздел „Депозити“, част от Общите условия.

Какви са стъпките и изискванията за отказ на поръчка?

Първата стъпка е попълванете на Формуляра за отказ на онлайн поръчка (Word документ – моля, свържете се с нас в случай, че файлът не се отваря). След като го попълните, моля изпратете го на hello@rentfashion.bg или чрез Viber на 0888556600. След като получим попълненият формуляр ще се свържем с Вас в рамките на 7 дни с нашето становище или с допълнителни върпоси.

ВАЖНО: При връщане продуктите трябва да да е в опаковката, в която е получен, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид, и всички етикети да са оригинално прикачени (включително този на Рент Фешън). За съжаление, употребявани продукти или с премахнат етикет или опакова, няма да може да бъде върнат.

Какво следва когато отказа на поръчка е одобрен от Рент Фешън?

Моля, изпратете ни продуктите, които ще връщате в срок от 7 дни от датата на получаване на одобрение на отказа Ви, заедно с касова бележка и/или фактура за поръчката. Ако не получим продуктите в този срок, считаме, че сте променили решението си за отказ от договора.

Връщането на продуктите е за Ваша сметка, като можете да ги изпратите на:

 • чрез куриер до фирмения ни офис: ул. Ген. Гурко №42, София 1000, получател Рент Фешън ЕООД, 0888556600;
 • до Офис на Спиди № 279 София-Мальовица (ул.), получател Рент Фешън ЕООД, 0888556600;
 • да ги доставите лично до фирмения ни офис на ул. Ген. Гурко №42, София 1000 след предварително записан час чрез формуляра за запазване на час.

Възстановяваме сумата, заплатена за продукта (без сумата за доставка и други сходни разходи) в рамките на 7 дни след получаване на стоките обратно. При отказ от наем (без случаите на започващ или отминал период) сумите се връщат до 7 дни след попълване на Формуляра за отказ на онлайн поръчка.

Сумите се възстановяват по следните начини:

 • По банков път когато заплащането е направено в брой, чрез банков превод или наложен платеж;
 • Ако заплащането е извършено чрез кредитна или дебитна карта, сумите се връщат по същата дебитна или кредитна карта;

Какви са опциите за замяна на продукт?

Необходимо е етикетът на Рент Фешън да не е премахнат, за да можем да предложим замяна (важи и за оригиналните етиките, в случай че има такива).

Ако сте променили решението си и желаете да замените даден продукт се свържете с нас с информация с кой продукт бихте желали да замените. Ние ще потвърдим наличността за желания период. Доплаща се или се връща разликата ако цената и/или депозитът са с различна стойност от първоначалните. Ако продуктът вече е избраптен, разходите по транспорт на стоките е за Ваша сметка, а периодът на наемане на продукта остава непроменен (времето за транспорт се включва в периода на наема и е необходимо да го предвидите). Периодът на наем може да се удължи, след потвърждение от нас и по ценовата листа за съответния брой дни.

В случай, че те получили грешен продукт или с такъв с нарушения на външния вид или функционалности, ние ще заменим продукта с алтернативен такъв, в сходна ценова гама, като ще го одобрите преди да го изпратим. В случай, че няма налична подходяща алтернатива, ще Ви възстановим сумата за продукта и депоизта (ако е платен такъв). Разходите за транспорт с куриер, с който имаме договор, е за наша сметка, а при нужда, срокът за наем се удължава без доплащане.

Запазваме правото си да предложим на последващи клиетни алтернативен продукт със сходни параметри и продажна/наемна цена или връщане на заплатената сума – според предпочитанието на клиента – в случай, че даден продукт не бъде върнат навреме от предходен наем или бъде върната в негодна за употреба вид.

Колекции

Добави този продукт в колекция
0 lists
 Управлявай

  Създай първата си колекция!
  Създай нова колекция