Рокли под наем

Продуктът е добавен в количката Виж количката Плащане

Взимане на рокля под наем е практичен и устойчив избор за дами, които искат да носят дизайнерска или официална рокля за специален повод, без да правят голяма инвестиция. Някои ключови точки:

Предимства на рокля под наем:

Наемането на рокля има няколко ключови предимства. Ето най-важните:

  1. Икономичност: наемането на рокля е значително по-евтино от купуването на нова, особено когато става въпрос за дизайнерски или официални рокли.
  2. Разнообразие: дава възможност да се носят различни рокли за различни събития, без да се трупат в гардероба.
  3. Устойчивост: намалява отпечатука върху околната среда и промотира устойчивата мода, като роклите се използват многократно от различни хора.
  4. Достъп до висок клас мода: позволява достъп до скъпи и луксозни марки, които иначе биха били недостъпни за много потребители.

Вижте всичките 9 предимства на модата под наем тук.

Как работи:

Наемането на рокля е бързо и удобно в няколко лесни стъпки, като можете да видите пълната информация в раздел “Как да наема“.

  1. ИЗБОР НА ПРОДУКТ: изберете онлайн или ни посетете за проба в нашия офис след предварително записан час. Сложете в Любими всички артикули, които искате да пробвате.
  1. ЗАДАЙТЕ РАЗМЕР И ПЕРИОД: задайте размер и период за наем до 13 дни. Изберете начална дата, на която ще получите продукта (поне 1 ден преди събитието) и дата за връщане.
  1. ПОРЪЧКА: създайте профил и завършете поръчката в нашия сайт чрез заплащане на наем и депозит. Ще получите продукта в първия ден на наема с куриер, или вземете от нашия офис (запишете час).
  1. ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ! Получавате почистени дрехи и аксесоари. Насладете се на перфектната си визия без притеснения за дребни петънца – след събитието ние ще се погрижим за почистването!
  1. ВРЪЩАНЕ: ще очакваме продукта обратно на последната дата от наема – изпратете по куриер или го донесете в офиса ни.

Подходящи поводи за наемане на рокля:

– Сватби

– Балове и гала вечери

– Black tie & White tie събития

– Абитуриентски бал

– Коктейлни партита

– Корпоративни събития

– Бизнес срещи и конференции

– Специални празнични вечери като Нова Година

– Кръщенета

– Шаферки

– Посещение на опера, балет, театър

– Фестивали и модни събития

Наемането на рокля е интелигентен и модерен начин да изглеждате великолепно за всяко специално събитие, като същевременно пестите пари и подкрепяте устойчивата мода.

Основни категории рокли под наем:

Официални рокли и Бални рокли

Официалната рокля обикновено е дълга до земята, с внушителен и изискан силует. Тя често е с богати украси и сложни детайли като пайети, пера, бродерии и мъниста.

Материите, използвани за изработката на официални рокли, са луксозни и включват коприна, сатен, шифон, дантела и тюл. Тези рокли се носят на формални и официални събития като гала вечери, балове, сватби, престижни наградни церемонии, официални приеми и театрални премиери.

Коктейлни и парти рокли

Коктейлната рокля обикновено е с дължина до коляното или малко под него. Тя съчетава елегантност и комфорт, често с по-семпъл и изчистен дизайн в сравнение с официалната рокля. Коктейлните и парти рокли могат да имат интересни детайли като пайети, дантела или мъниста, но без да са прекалено натоварени.

Материите, използвани за коктейлни рокли, включват висококачествени, но по-леки и удобни като коприна, сатен, шифон и кадифе. Тези рокли са подходящи за полуофициални събития като коктейлни партита, корпоративни събирания, вечерни срещи, сватбени приеми и празнични вечери.

Ежедневни и офис рокли

Ежедневните и офис роклите са дрехи, които обичайно се обличат по-често, а не за специален повод.

Ежедневните рокли могат да бъдат от къси до дълги, с неформален стил и практичен дизайн, а материите са леки и удобни.

Бизнес роклите, и тези подходящи за офиса, са с изчистена линия, обикновено до коляното или с миди дължина, с ръкави и по-затворено деколте.

Булчински рокли

Булчинските рокли заемат специално място сред роклите и в сърцата ни. Те са предназначени за сватбения ден на булката и символизират нейната невинност. Отличават с изящен дизайн, на който ще завидят дори принцесите, и често са изработени от луксозни материи като коприна, сатен, дантела и тюл.