Your Page Title Your Page TitleYour Page Title
Scroll Top

Как да купя

Разгледайте предложенията ни за продажба

Стремим се да предлагаме разнообразни модели не само с опция под наем, но и за продажба. В предложенията ни са включени както употребявани, така и нови артикули, предлагани от нас или от частни лица. В секцията ни за продажба ще намерите рокли, чанти и други продукти, които можете да закупите.

Често Задавани Въпроси за продуктите ни в продажба

КОЙ ПРОДАВА ПРОДУКТИТЕ?

Това са предложения както на Рент Фешън, така и на частни лица, които продават през платформата ни. При закупуване от нашия сайт, продажбата се осъществява от Рент Фешън - Вие заплащате на нас. В описанието на артикулите е упоменато дали се предлага от нас или от частно лице.

Обикновено можем да изпратим продукта в рамките на 3 работни дни и изпращаме до цяла България. Но тъй като част от продуктите се предлагат и под наем и е възможно продуктът да не може да бъде изпратен веднага. Ще получите подробна информация при закупуване, а ако срокът не Ви устройва може да се откажете от покупката.

КАКВО Е СЪСТОЯНИЕТЕ НА АРТИКУЛИТЕ?

Някои продукти ще са чисто нови с етикет, но други ще са употребявани. В описанието на всеки продукт ще намерите и информация за състоянието му. Моля, преди да закупите обърнете внимание на полето 'Състояние'.

ПРОДУКТИЕ ОРИГИНАЛНИ ЛИ СА?

Всички продукти, собственост на Рент Фешън са 100% оригинални и са закупени от проверени и реномирани продавачи. Продуктите, които се предлагат на нашия сайт собственост на частни лица преминават през обстойна проверка за автентичност, но въпреки това, не можем да дадем 100% гаранция. Ние не толерираме измамата под никаква форма и ще прекратим отношения с всеки, който се опитва да продава или дава под наем фалшиви продукти.

Нашият стремеж е да предложим маркови и дизайнерски модни продукти на изключителни цени. Вижте предложенията ни тук.

секси малка черна рокля
златиста рокля

Защо да купите моден продукт от Rent Fashion?

Предлагаме широка гама от модни брандове, като продуктите минават обстойна проверка за автентичност.

При нас може да намерите марки и модели, които вече не могат да бъдат закупени в магазините.

Голяма част от предложенията ни са на изключително изгодни цени.

Продуктите ни са почистени професионално според указанията на етикета им. Когато изпратим продукт, той винаги е почистен и в състояние според описанието му.

Колекции

Добави този продукт в колекция
0 lists
 Управлявай

    Създай първата си колекция!
    Създай нова колекция