Your Page Title Your Page TitleYour Page Title
Scroll Top

Как да продам рокля, дреха или аксесоар

Искате да продадете свои атрактивни рокли или чанти, които не ползвате? С Rent Fashion това е лесно!

Дайте нов живот на роклите, палтата и аксесоарите, които от месеци стоят в дъното на гардероба Ви! Разчистете гардероба си, и освободете място за нови модни находки, като същевременно спечелите пари и допринесете за по-малък отпечатък върху околната среда.

Нашата цел е да Ви бъдем полезни, и заедно с това да предлагаме по-голямо разнообразие на нашите клиенти. Затова ще се радваме да видим Вашите предложения, но моля имайте предвид, че приемаме само продукти, които знаем, че ще представляват интерес. Ежедневни, вехти или fast fashion продукти не са подходящи за отдаване или продажба през rentfashion.bg.

Защо да продадете дреха или аксесоар с Rent Fashion?

ПРОДАВАЙТЕ БЕЗ УСИЛИЯ

Ние ще се заемем с всичко, от почистването до заснемането и публикуването на продукта, приемане на заявки за проба, комуникация с клиентите, продажба и изпращане на продукта

БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА

Продуктите Ви ще бъдат публикувани в rentfashion.bg и ще се възползвате от представянето им пред таргетирана аудитория и трафик от общите рекламни кампании

ДОХОД ЗА ВАС

Допълнителен доход, без усилия: получавате 70% от всяка продажба, след приспадане на разходи за доставка

МЯСТО В ГАРДЕРОБА ВИ

Освобождавате място в гардероба си за нови рокли и аксесоари

ЕКОЛОГИЧНО

Участвате в кръговата икономика и намаляване на отпечатъка върху околната среда

Какви са стъпките за продажба на продукт с Rent Fashion?

Да продадете с нас е лесно – нужно е само да ни изпратите няколко непрофесионални снимки на модните находки, които желаете да продадете, и при одобрение ние ще се погрижим за всичко останало.

За да спестите време, молим първо да се запознаете с изискванията ни към продуктите по-долу.

 • Приемаме само артикули в отлично състояние, без дефекти и петна;
 • Добре се реализират продукти на луксозни и премиум марки, рокли, подходящи за събитие, както и атрактивни бални рокли и чанти;
 • Моля, не предлагайте ежедневни рокли или овехтели продукти;
 • В рамките на 7 дни ще прегледаме предложените продукти и ще се свържем с Вас. Запазваме правото да откажем продукт, ако считаме че няма да има търсене към него или не отговаря на изискванията ни.

Изпратете снимки на Вашите страхотни маркови рокли, дрехи и чанти до hello@rentfashion.bg. Желателно е да изпратите поне по 5 снимки, представящи продукта в цялост и от всички страни плюс снимки в близък план на цип и снимка на етикетите.

Включете информация за марка, както и ако имате спомен за година на закупуване и първоначална цена на етикета. За марковите дрехи и аксесоари: изпишете серийния номер на продукта.

В рамките на 7 дни ще прегледаме предложените продукти и ще се свържем с Вас. Запазваме правото да откажем продукт, ако считаме че няма да има търсене към него или не отговаря на изискванията ни.

 • При одобрение ще се свържем с Вас за да прегледаме продукта и физически, и ако всичко е наред, ще Ви изпратим е-мейл предложение за продажна цена. При наличие на дефекти си запазваме правото да Ви върнем артикула;
 • Ако условията Ви устройват ще сключим Договор за продажба;
 • След подписване на Договора ние ще изпратим продукта за химическо чистене, след което ще го заснемем, и ще го публикуваме онлайн. Почистването и заснемането са изцяло безплатно за Вас;
 • Необходимо е продуктите да са налични в офиса ни, за да бъдат изпробвани и изпращани;
 • Ще публикуваме продукта за минимум 6 месеца, като в случай на нисък интерес е възможно да спрем предлагането му;
 • Ако решите да прекратите предлагането на продукта през Рент Фешън по-малко от 2 месеца след публикуването му е възможно да изискаме заплащане на разходите за почистване и заснемане;
 • Изпращането и връщането на продукти до Рент Фешън е за Ваша сметка, като можете да ги донесете и лично в офиса ни.
 • Вие ще получите 70% от продажната цена минус разходи за доставка, а Рент Фешън ще получи 30% комисиона.
 • Ако цената включва безплатна за клиента доставка, таксата за доставка се заплаща от Рент Фешън на курирера и се приспада от продажната цена.
 • Всички продукти могат да бъдат наети или закупени само през нашия уебсайт, което позволява 100% проследимост на наемите. До 15-то число всеки месец ще получавате отчет за реализирани продажби (ако има такива) – отчетът ще включва обща сума за продажба, удръжки за комисиона на Рент Фешън и евентуални удръжки за куриер или други разходи.

При допълнителни въпроси, моля пишете ни на hello@rentfashion.bg или се свържете с нас на тел.: +359 888 556600. Пълните условия за отдаване на продукт под наем през платформите на Рент Фешън са описани в Договор за отдаване на стоки от физически и/или юридически лица, който ще получите след одобрение на продуктите Ви.

Колекции

Добави този продукт в колекция
0 lists
 Управлявай

  Създай първата си колекция!
  Създай нова колекция