Your Page Title Your Page TitleYour Page Title
Scroll Top

Поръчка на рокля или аксесоар от каталог

Търсите повече бройки от един модел? Можем да помогнем.

Опцията за поръчка по каталог за наем или закупуване е подходяща когато търсите повече от една бройка от даден модел. Това са предложения, които не са налични в нашия магазин, но можем да поръчаме за Вас от каталози на наши партньори. Обикновено сроковете за доставка са 14 дни, като е възможно да е необходимо предплащане. Свържете се с нас с информация каква рокля търсите, и ние ще Ви предложим допълнителни възможности извън тези на сайта ни.

Предимства на поръчката от каталог

Можем да предложим опцията както за закупуване, така и за взимане под наем - във втория случай е нужно съгласието ни. Ето кои са основните предимства:

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОРЪЧКА НА ПОВЕЧЕ БРОЙКИ И РАЗМЕРИ

Повечето продукти на нашия сайт са в единични бройки и в ограничен размер. При поръчка от каталог имате възможност да изберете желан брой и размер.

ПОДХОДЯЩА ОПЦИЯ ЗА ШАФЕРКИ

Ако организирате сватбено тържество в частта "Шаферки", поръчката по каталог ще Ви даде възможност да закупите или наемете желания брой рокли от един модел и цвят.

ИЗБИРАТЕ МЕЖДУ ХИЛЯДИ ПРОДУКТИ

Предлагането е огромно и изборът Ви се увеличава многократно

ПО-НИСКИ ЦЕНИ

Благодарение на търговските си договори, ние получаваме по-ниски цени от общодостъпните

Какви са стъпките за поръчка по каталог?

  • Свържете се с нас на hello@rentfashion.bg или 0888556600 с информация за търсените от Вас рокля и/или аксесоар.
  • Опишете подробно: колко броя, в какви размери и цветове, ориентировъчен бюджет на брой, и по възможност приложете примерни снимки;
  • В рамките на 3 дни ще се свържем с Вас с възможностите и условията;
  • В случай, че желаете да наемете поръчаните продукти (а не да ги закупите), ще Ви изпратим и нашето становище дали това е възможно на база потенциала за бъдещи наеми на дадените продукти; процеса по наемане е както за всички останали продукти;
  • След одобрение на цени, срокове и условия за плащане и от двете страни, ние ще поръчаме продуктите. Обикновено сроковете за доставка са 14 дни, но може да варират според натовареността на партньора ни;
  • Обикновено е необходимо заплащане на капаро за поръчката.

Ще се радваме да отговорим на всички допълнителни въпроси. Моля, свържете се с нас на е-мейл hello@rentfashion.bg или тел.: +359 888 556600.

Колекции

Добави този продукт в колекция
0 lists
 Управлявай

    Създай първата си колекция!
    Създай нова колекция