Your Page Title Your Page TitleYour Page Title
Scroll Top

Как да наемa

Не искаш да повтаряш тоалет? Имаме решение за теб!

ВЗЕМИ ПОД НАЕМ РОКЛИ, ДРЕХИ И АКСЕСОАРИ НА ТОП ДИЗАЙНЕРИ.

Наемайки дреха плащате само една малка част от стойността на продукта, а се възползвате от всичките му качества. И почистването няма да е Ваша грижа!

Винаги изпращаме продуктите с опция за преглед и тест – ако дрехата не Ви допадне можете да я върнете и заплатената сума за наем ще остане като кредит за следващ наем при нас. За да върнете артикул, моля не премахвайте етикетите.

КАК ДА НАЕМА?

Изключителната визия е само на няколко клика от Вас:

Изберете онлайн, а от 10 септември 2024 може да ни посетите за проба в нашия офис след предварително записан час. Сложете в Любими всички артикули, които желаете да пробвате.

ЗАДАЙ РАЗМЕР И ПЕРИОД

Задайте размер и период за наем до 13 дни. Изберете начална дата, на която ще получите продукта (поне 1 ден преди събитието) и дата за връщане.

Създайте профил и завършете поръчката в нашия сайт чрез заплащане на наем и депозит. Ще получите продукта в първия ден на наема с куриер, или вземете от нашия офис (запишете час).

ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ!

Получавате почистени дрехи и аксесоари. Насладете се на перфектната си визия без притеснения за дребни петънца - след събитието ние ще се погрижим за почистването!

ВРЪЩАНЕ

Ще очакваме продукта обратно на последната дата от наема - изпратете по куриер или го донесете в офиса ни след уговорка. Получател: Рент Фешън ЕООД
ул. Ген. Гурко № 42, София 1000; тел.: 0888556600 или до Офис на Спиди № 279 София-Мальовица (ул.)

Избери продукт

Филтрирайте по размер, цвят и тип събитие за да откриете най-подходящата рокля и аксесоар. Изберте онлайн, а при желание за проба посетете офиса ни (след предварително записан час на 0888556600 или hello@rentfashion.bg).

Създайте профил в нашия сайт и добавете в „Любими“ всички продукти, които желаете да пробвате.

Задай период

Изберете начална дата, на която ще получите продукта, като е желателно тя да бъде поне един ден преди събитието. Ще очакваме продукта обратно на последната дата от наема.

Поръчай

Завършете поръчката в на rentfashion.bg и пристъпете към плащане.

Освен цената за наем, повечето артикули изискват заплащането и на депозит, който ще Ви бъде възстановен след като получим продукта обратно и се уверим, че няма трайни повреди или зацапвания. Депозитът се връща по банков път.

Забавлявай се!

Изживейте прекрасни емоции и се насладете на перфектната си визия!

Не се притеснявайте за дребни петънца - такива неща се случват и се покриват от наемната цена.

След събитието нямате ангажимент за почистване на продукта - ние ще се погрижим за това!

Връщане

Ще очакваме артикула в последния ден от наема, като можете да го изпратите по куриер или да го донесете в офиса ни (след предварителна уговорка - моля, имайте предвид че офисът не работи в почивните дни).

Какво включва наемната цена?

 • Наем на продукта за заявения брой дни (макс. 13 дни); Обявената цена е за 1-4 дни, фиксирана, а при 5 и повече дни цената е с намаление и се изчислява на ден.
 • Почистване след ползване на продукта според инструкциите на етикета;
 • Разходи за шивашки услуги до 30 лв., в случай на дребна повреда по време на употребата – при наемна цена 100 лв. или повече;
 • Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.;
 • Опция “преглед и тест” за всички поръчки с доставка с куриер;
 • ДДС.

Мода под наем - какво още трябва да знаете

 • Винаги задавайте Началната дата на наема да е 1-2 дни преди датата на събитието, за да сте сигурни, че ще Ви бъде доставена навреме.
 • Не премахвайте етикетите на Rent Fashion преди да сте сигурни, че ще ползвате продукта – при свалени етикети не можем да предложим замяна или кредит, равен на сумата за наем, за следващ наем при нас.
 • Можете да наемете продукт за период от 1 до 13 дни. В случай, че се интересувате от по-дълъг период, моля свържете се с нас.
 • Освен цената за наем, повечето артикули изискват заплащането и на депозит преди изпращането на продукта.
 • Депозитът ще Ви бъде възстановен до 7 работни дни след като получим продукта обратно и се уверим, че няма трайни повреди или зацапвания;
 • В случай на повреда и/или липса е възможно да се задържи част или целия депозит, в зависимост от щетата, така че да я покрие;
 • Можете да изберете да го заплатите при резервиране или на по-късен етап, като е нужно да го получим поне 3 дни преди датата на изпращане, за да избегнете забавяне.

Рент Фешън е онлайн услуга и магазин, но знаем, че перфектната визия може да изисква точна оценка на цветовете или проба. Заповядайте в офиса ни след 10 септември 2024 и след предварително записан час тук, и ще Ви помогнем да изберете най-подходящия тоалет.

Създайте профил в нашия сайт и добавете в “Любими” всички продукти, които бихте желали да пробвате (като изберете и желания размер). Ние ще се постараем да подготвим за посещението Ви всички налични продукти, както и ще Ви уведомим ако някои не са налични в желания ден.

Преди всеки наем

Роклите и всички дрехи, обувките и аксесоарите се почистват или дезинфекцират с голямо внимание от нашите експертни партньори в областта преди всеки наем. Така винаги получавате продукт, почистен според етикета му и спрямо законовата рамка на Р. България. Не е необходимо артикулите да бъдат допълнително почиствани преди употребата им.

По време на ползване

При зацапване по време на ползване, моля не перете и не почиствайте продуктите (вкл. химическо чистене) – това е наша грижа. В случай на по-сериозно зацапване е възможно да е необходимо специфично третиране, с допълнително заплащане. Ако почистването е наложително, свържете се с нас за да Ви дадем насоки.

При възникнала повреда, моля свържете с нас възможно най-скоро. Не поемайте инициатива за отстраняване на повреди (собственоръчно или чрез трето лице) преди да сте получили насоки от нас.

След ползване

След събитието нямаш ангажимент за почистване на продукта – ние ще се погрижим за това!

Ще получите наетия продукт в първия ден от посочения от Вас период за наем. Изпращаме чрез куриер, или можете да вземете продукта от нашия офис след предварително уговорен час за след 10 септември 2024: Ул. Ген. Гурко № 42, София 1000, тел. +359 888 556600.

Цената на доставка се изчислява динамично според обема и теглото на пратката. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна.

Ще очакваме артикула в последния ден от наема, като можете да го изпратите по куриер или да го донесете в офиса ни на същия адрес (след предварителна уговорка за след 10 септември – моля, имайте предвид че офисът не работи в почивните дни).

Можете да върнете наетия продукт и до Офис на Спиди № 279 София-Мальовица (ул.), до Рент Фешън ЕООД, 0888556600.

Вижте някои често задавани въпроси:​

жена с коктейлна рокля под наем
две дами с рокли под наем
официална рокля под наем златиста

Всички артикули, собственост на Rent Fashion са 100% оригинални и са закупени от проверени и реномирани продавачи. Артикулите, които се предлагат на нашия сайт от частни лица преминават през обстойна проверка за автентичност, но за тях не можем да дадем 100% гаранция. Имате възможност да поискате доказателства за автентичност в случай, че имате съмнения. Можете да филтрирате само артикули, собственост на Rent Fashion, ако желаете 100% гаранция за автентичност.

Ние не толерираме измамата под никаква форма и ще прекратим отношения с всеки, който се опитва да продава или дава под наем фалшиви продукти.

Разпоагаме с продукти, които са нови с етикет, както и такива с някои следи от употреба, като съобразяваме цената със състоянието. Нашата мисия е да изглеждате неотразимо на всяко събитие и се стремим да предлагаме само артикули, които нямат видими забележки. 

В случай, че имате колебания, моля пишете ни на hello@rentfashion.bg за допълнителна информация.

Ще очакваме артикула в последния ден от наема, като можете да го изпратите по куриер или да го донесете в офиса ни (след предварителна уговорка – моля, имайте предвид че офисът не работи в почивните дни).

Адрес за връщане:

Рент Фешън ЕООД
ул. Ген. Гурко № 42, София 1000
Тел. +359 888 556600

Ще получите наетия продукт в първия ден от посочения от Вас период за наем. Изпращаме чрез куриер, или можете да вземете продукта от нашия офис след предварително уговорен час:

Ул. Ген. Гурко № 42, София 1000, тел. +359 888 556600.

Не се притеснявай за дребни петънца – такива неща се случват и се покриват от наемната цена.

След събитието нямаш ангажимент за почистване на продукта – ние ще се погрижим за това!

Моля, не премахвайте етикетите! Свържете се незабавно с нас в случай, че наетият продукт не Ви става или сте променили решението си, и ще предложим замяна с алтернативни продукти, от които можете да изберете. Доплащате или Ви връщаме разликата ако наемната цена и/или депозитът са с различна стойност.

Можете и да се откажете от наетия артикул, като ще получите кредит в размер на наемната цена, който да ползвате за бъдещи наеми. Платеният депозит ще Ви бъде възстановен.

Необходимо е етикетът на Рент Фешън да не е премахнат (важи и за оригиналните етиките, в случай че има такива).

Моля, имайте предвид че можем да изпратим алтернативния продукт след връщането на първоначалния, или след заплащане на депозит и за втория продукт. Възможно е да е необходимо да поемете разходите по транспорт на продуктите. Затова препоръчваме да посетите офиса ни за замяната: ул. Ген. Гурко № 42, София 1000.

Моля, не премахвайте етикетите. Ако при получаване на продукта установите грешка или някакъв проблем, незабавно се свържете с нас и ни изпратете снимки на продукта. Ние ще Ви предложим алтернативни продукти за замяна, в сходна ценова гама, и при нужда ще удължим срока за наем без доплащане.

След одобрение от Вас, ще доставим за наша сметка алтернативния продукт до желан от Вас адрес в България, като ще е необходимо да предоставите на куриера първоначалния продукт.

При липса на подходяща алтернатива, ще възстановим сумата за наем и депозит след връщане на първоначалния продукт.

Необходимо е етикетът на Рент Фешън да не е премахнат (важи и за оригиналните етиките, в случай че има такива).

Без съмнение, привлекателна опция за всички дами, които притежават маркови или атрактивни рокли, които не носят, но и не желаят да се разделят с тях. С нас можете да споделите Вашите находки и без да ги продавате или подарявате.

Да, можете да се откажете от услугата без неустойка до 7 дни преди започването и.

При отказ след този период дължите неустойка от 50% от наемна цена.

Колекции

Добави този продукт в колекция
0 lists
 Управлявай

  Създай първата си колекция!
  Създай нова колекция