Your Page Title Your Page TitleYour Page Title
Scroll Top

Наем на дреха, предлагана от друг магазин

Предлагаме много повече от наличните при нас дрехи и аксесоари

Наша цел е да предлагаме огромен избор от рокли, дрехи и аксесоари, които са в крак с най-новите модни тенденции и класическите модели, които са винаги актуални. Затова, освен наличните при нас продукти Ви даваме възможност да изберете дреха или аксесоар, продавани от други магазини, които да наемете от нас. Вижте как работи.

Как да наемете дреха или аксесоар, предлаган от друг магазин:

ХАРЕСАЙТЕ РОКЛЯ, ДРЕХА ИЛИ АКСЕСОАР

Изберете рокля, друга дреха или аксесоар в български моден магазин (за момента можем да предложим услугата основно за български продавачи)

Основно изискване за предлагане на услугата е магазинът-продавач да ни издаде фактура на фирма Рент Фешън ЕООД (данните ще намерите по-долу)

ОДОБРЕНИЕ ОТ НАС

Изпратете ни пълна информация за харесания продукт (магазин-продавач, марка, модел (сезон и година), цена, отстъпка ако има такава и снимки, представящи продукта в цялост и от всички страни. На база опита ни, ще Ви отговорим дали продуктът може да бъде закупен.

ЗАКУПУВАНЕ ОТ МАГАЗИНА

Ако магазинът е потвърдил издаване на фактура на Рент Фешън, и ние сме одобрили продукта за закупуване, можете да купите артикула, като ние ще Ви възстановим сумата минус наемната цена. Това е предпочитан вариант когато е единична бройка или на разпродажба. Или можете да ни свържете с продавача и ние да го заплатим.

Наемът до 4 дни е в размер на 20% от заплатената сума за продукта (вкл. разходи за доставка). При наем за повече дни - доплащане по договаряне. Продукти, закупени от магазини не се почистват преди първия им наем. Начина на наемане е както за всички останали артикули на нашия сайт.

Какви са ползите от наемане на продукт, закупен от друг магазин?

Не се ограничавайте с наличните при нас продукти, а изберете това, което наистина Ви харесва!

  • Изключително изгодна опция за дреха или аксесоар, който ще носите само веднъж. При продажба на употребявани модни продукти в групи в социалните мрежи или second-hand магазини цените са средно -50% от цената на която са закупени.

В rentfashion.bg предлагаме и чисто нови продукти, и понякога Вие ще сте първите клиенти, които ще го ползват. Но споделения гардероб предполага артикулите да се ползват от повече клиенти. С опцията за закупуване от магазин и наемане, Вие първи ще се насладите на роклята или чантата, която сте избрали.

Понякога роклите и дрехите ни стават като размер, изключително много ни харесват модела и цвета, но има нещо което не ни пасва съвсем…. С опцията за закупуване от магазин имате възможност да пробвате предварително и да закупим перфектния фит. Разбира се, стига да отговаря на изискванията ни по-горе.

магазин за рокли
секси малка черна рокля
дълга официална рокля по тялото под наем

Данни и контакти

Ако сте харесали продукт от друг магазин, в някои случаи ще се наложи бързото решение за закупуване. Препоръчваме да ни потърсите на мобилен тел. 0888556600 като ни изпратите снимки и информация по Viber или WhatsApp на същия номер. Можете да ни пишете и на hello@rentfashion.bg когато разполагаме с повече време за реакция. Ще Ви отговорим възможно най-бързо дали одобряваме закупуването на харесания артикул.

За да закупим харесания продукт е необходимо магазинът-продавач да издаде фактура за покупката на:

“РЕНТ ФЕШЪН” ЕООД
ЕИК 121236720
гр. София, п.к. 1113
ул. Райко Алексиев № 7
МОЛ: Десислава Кинова

За съжаление, ако търговецът откаже издаването на фирмена фактура (някои магазини е възможно да имат политика, че продуктите им са само за лично ползване и не подлежат на препродажба или използването им с комерсиална цел), няма да можем да закупим стоката от името на Рент Фешън.

В този случай можем да обсъдим опциите Вие да закупите продукта и след ползването му да го отдадете под наем или да го продадете през rentfashion.bg. Възможностите се разнообразни, затова не се колебайте да се свържете с нас ако имате въпроси или колебания.

Колекции

Добави този продукт в колекция
0 lists
 Управлявай

    Създай първата си колекция!
    Създай нова колекция