Your Page Title Your Page TitleYour Page Title
Scroll Top

Често задавани въпроси

ЧЗВ: НАЕМ НА ПРОДУКТ

Изберете модел и период, за който желаете да наемете. Ако роклята е свободна – направете поръчка, като първия ден на наем да бъде 1-2 дни преди деня на събитието. Възможно е да се изисква депозит. Вижте пълната информация в раздел “Как да наема?“.

 • Наем на продукта за заявения брой дни (макс. 13 дни); Обявената цена е за 1-4 дни, фиксирана, а при 5 и повече дни цената е с намаление и се изчислява на ден.
 • Почистване след ползване на продукта според инструкциите на етикета;
 • Разходи за шивашки услуги до 30 лв., в случай на дребна повреда по време на употребата – при наемна цена 100 лв. или повече;
 • Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.;
 • Опция „преглед и тест“ за всички поръчки;
 • ДДС. 

Освен цената за наем, повечето артикули изискват заплащането и на депозит, който ще Ви бъде възстановен след като получим продукта обратно и се уверим, че няма трайни повреди или зацапвания.

Можете да изберете да го заплатите при резервиране или на по-късен етап, като е нужно да го получим поне 3 дни преди датата на изпращане, за да избегнете забавяне.

Връщаме депозита до 7 работни дни след потвърждение, че всичко с продукта е наред. В случай на повреда и/или липса е възможно да задържим сума, която ще покрие евентуалната щета или отстраняване на повредата.

Пълна информация за депозита можете да намерите в Общите ни условия, секиця Депозити.

Моля, не премахвайте етикетите! Свържете се незабавно с нас в случай, че наетият продукт не Ви става или сте променили решението си, и ще предложим замяна с алтернативни продукти, от които можете да изберете. Доплащате или Ви връщаме разликата ако наемната цена и/или депозитът са с различна стойност.

Можете и да се откажете от наетия артикул, като ще получите кредит в размер на наемната цена, който да ползвате за бъдещи наеми. Платеният депозит ще Ви бъде възстановен.

Необходимо е етикетът на Рент Фешън да не е премахнат (важи и за оригиналните етиките, в случай че има такива).

Моля, имайте предвид че можем да изпратим алтернативния продукт след връщането на първоначалния, или след заплащане на депозит и за втория продукт. Възможно е да е необходимо да поемете разходите по транспорт на продуктите. Затова препоръчваме да посетите офиса ни за замяната: ул. Ген. Гурко № 42, София 1000.

Моля, не премахвайте етикетите.

Ако при получаване на продукта установите грешка или някакъв проблем, незабавно се свържете с нас и ни изпратете снимки на продукта. Ние ще Ви предложим алтернативни продукти за замяна, в сходна ценова гама, и при нужда ще удължим срока за наем без доплащане.

След одобрение от Ваша страна, ще доставим за наша сметка алтернативния продукт до желан от Вас адрес в България, като ще е необходимо да предоставите на куриера първоначалния продукт.

При липса на подходяща алтернатива, ще възстановим сумата за наем и депозит след връщане на първоначалния продукт.

Необходимо е етикетът на Рент Фешън да не е премахнат (важи и за оригиналните етиките, в случай че има такива).

Ще получите наетия продукт в първия ден от посочения от Вас период за наем. Изпращаме чрез куриер, или можете да вземете продукта от нашия офис след предварително уговорен час:
Ул. Ген. Гурко № 42, София 1000, тел. +359 888 556600

Ще очакваме артикула в последния ден от наема, като можете да го изпратите по куриер или да го донесете в офиса ни (след 10 септември 2024 и след предварителна уговорка – моля, имайте предвид че офисът не работи в почивните дни). Адрес за връщане:

Рент Фешън ЕООД
ул. Ген. Гурко № 42, София 1000
Тел. +359 888 556600

или Офис на Спиди № 279 София-Мальовица (ул.)

Не се притеснявай за дребни петънца – такива неща се случват и се покриват от наемната цена.

След събитието нямаш ангажимент за почистване на продукта – ние ще се погрижим за това!

Да, можете да се откажете от услугата без неустойка до 7 дни преди започването и.

При отказ след този период дължите неустойка от 50% от наемна цена.

Без съмнение, привлекателна опция за всички дами, които притежават маркови или атрактивни рокли, които не носят, но и не желаят да се разделят с тях. С нас можете да споделите Вашите находки и без да ги продавате или подарявате.

Използвай филтрите за размер, цвят и тип събитие за да откриеш най-подходящата рокля и аксесоар. Избери онлайн, а при желание ни посети за проба в нашия офис след 10 септември 2024 и след предварително записан час тук.

жена с коктейлна рокля под наем
две дами с рокли под наем
официална рокля под наем златиста
секси малка черна рокля
рокля с пайети
златиста рокля под наем
ЧЗВ: ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Всички артикули, собственост на Rent Fashion са 100% оригинални и са закупени от проверени и реномирани продавачи. Артикулите, които се предлагат на нашия сайт от частни лица преминават през обстойна проверка за автентичност, но за тях не можем да дадем 100% гаранция. Имате възможност да поискате доказателства за автентичност в случай, че имате съмнения. Можете да филтрирате само артикули, собственост на Rent Fashion, ако желаете 100% гаранция за автентичност.

Ние не толерираме измамата под никаква форма и ще прекратим отношения с всеки, който се опитва да продава или дава под наем фалшиви продукти.

Разпоагаме с продукти, които са нови с етикет, както и такива с някои следи от употреба, като съобразяваме цената/наема със състоянието. Тъй като нашата мисия е да изглеждате неотразимо на всяко събитие, ние се стремим да предлагаме само артикули, които нямат видими забележки, а в случай че сме забелязали такива, тези забележки са включени в таб “Описание на продукта” в продуктовите страници.

Ако имате колебания, моля пишете ни на hello@rentfashion.bg за допълнителна информация.

Без съмнение, привлекателна опция за всички дами, които притежават маркови или атрактивни рокли, които не носят, но и не желаят да се разделят с тях. С нас можете да споделите Вашите находки и без да ги продавате или подарявате.

Това са предложения, които не са налични в нашия магазин, но можем да поръчаме за Вас както за взимане под наем, така и за закупуване. Обикновено сроковете за доставка са 14 дни, като е възможно да е необходимо предплащане. Свържете се с нас с информация каква рокля търсите, и ние ще Ви предложим допълнителни възможности извън тези на сайта ни.

Ако сте харесали дреха от друг магазин, но не желаете да я закупите, а само да я наемете, можем да я купим и да Ви я отдадем под наем за 20% от цената и, стига да отговаря на изискванията ни. Вижте повече за тази услуга тук.

Предлагаме както Нови с етикет, така и употребявани в секция Оказион; купувате както от всеки друг магазин. Доставката е бърза и сигурна, изпращаме в рамките на 3 работни дни и доставяме до цяла България. Предлагаме и опции за безплатна доставка – вижте детайлите под желания продукт.

 • Да, за поръчки над 100 лв. доставката за България е безплатна.
 • Предлагаме доставка с куриер до Вашия дом или до офис на куриер. Цената на доставка се изчислява преди да завършите поръчката си.
 • За поръчки над 100 лв. доставката за България е безплатна.
 • При наем на продукт ще получите пратката в първия ден от наемния период;
 • При закупен продукт изпращаме поръчката до 3 работни дни.

Ще очакваме наетият продукт в последния ден от наемния период.

Можете да го изпратите по куриер за Ваша сметка или да го донесете в нашия офис след предварително уговорен час за след 10 септември 2024 на адрес:

Рент Фешън ЕООД
ул. Ген. Гурко № 42, София 1000
Тел. +359 888 556600

Можете да изпратите продукта и до Офис на Спиди № 279 София-Мальовица (ул.), получател Рент Фешън ЕООД, тел. +359 888 556600

Можете да се откажете от закупен продукт до 14 дни от датата на поръчката като попълните Формулярът ни за отказ на онлайн поръчка (Word документ за сваляне). След като получим попълненият формуляр ще се свържем с Вас в рамките на 7 дни с нашето становище или с допълнителни върпоси. Необходимо е продуктът да не е употребяван от Вас, да е в опаковката, в която е получен и всички етикети да са оригинално прикачени. Вижте пълните условия за отказ от поръчка и възстановяване на суми тук.

Връщането на продуктите е за Ваша сметка, до 7 дни след получаване на потвърждение на отказа от нас, като можете да ги изпратите на:

 • чрез куриер до фирмения ни офис: ул. Ген. Гурко №42, София 1000, получател Рент Фешън ЕООД, 0888556600;
 • до Офис на Спиди № 279 София-Мальовица (ул.), получател Рент Фешън ЕООД, 0888556600;
 • да ги доставите лично до фирмения ни офис на ул. Ген. Гурко №42, София 1000 след предварително записан час чрез формуляра за запазване на час.

Възстановяваме сумата, заплатена за продукта (без сумата за доставка и други сходни разходи) в рамките на 7 дни след получаване на стоките обратно. Възстановяването е по банков път когато заплащането е направено в брой, чрез банков превод или наложен платеж, а ако заплащането е извършено чрез кредитна или дебитна карта, сумите се връщат по същата дебитна или кредитна карта;

 

рокли за шаферки
рокля под наем за всеки повод
дълга официална рокля по тялото под наем
Колекции

Добави този продукт в колекция
0 lists
 Управлявай

  Създай първата си колекция!
  Създай нова колекция