Your Page Title Your Page TitleYour Page Title
Scroll Top

Club Rent

отстъпка при наем

0 %

Добре дошли в Клуб Рент – лоялната програма на Rent Fashion.

Наша основна цел е да изглеждате уникално на всяко събитие, като едновременно с това намалим вредния отпечатък на модата върху околната среда. Именно затова предлагаме допълнителен стимул за всички, които участват активно в нашия споделен гардероб както чрез наемане, така и чрез отдаване под наем.

Как да кандидатствате?

Всеки наш клиент, който в последните 3 месеца е изпълнил поне едно от двете условия по-долу е добре дошъл да се присъедини към Клуб Рент и да се възползва от -10% при всеки наем (важи за участващите в програмата продукти):

      (а) e предоставил за отдаване под наем на поне един продукт, или

      (б) е наел поне 3 продукта през rentfashion.bg

 

Моля, попълнете формата по-долу, за да кандидатствате.

Условия на лоялната програма на Рент Фешън ЕООД „Клуб Рент“

Клуб Рент или Club Rent е лоялната програма на Рент Фешън ЕООД. Всеки клиент, който е ползвал една от следните наши услуги може да кандидатства за включване в лоялната програма:

  • Предоставил е на Рент Фешън ЕООД за отдаване под наем на поне един продукт в последните 3 месеца, и/или
  • Наел е поне 3 продукта през rentfashion.bg в последните 3 месеца

Отстъпката е в размер на 10% от наемната цена за всеки наем по време на валидността на кода. Прилага се само за продукти под наем (не се прилага за продукти в продажба) наети директно през https://rentfashion.bg/.

Отстъпката важи за участващите в програмата продукти. Почти всички продукти, собственост на Рент Фешън участват в лоялната програма, както и голяма част от продуктите, предоставени от нашите партньори – физически лица. Но има продукти, които са изключени от програмата и отстъпката не се прилага.

Отстъпката се предоставя чрез персонален промокод, който се използва на https://rentfashion.bg/, в полето за въвеждане на код при завършване на поръчката за наем. Отстъпката е персонална и не може да се преотстъпва.

Валидността на кода е една година от създаването му и може да бъде продължен за още една година, в случай, че кодът е използван поне веднъж в рамките на тази една година.

Членовете на Клуб Рент автоматично се абонират за нашите новини и оферти. Всеки може да се откаже от получаването им по всяко време като кликне на линка Unsubscribe в долната част на емейлите.

Имаме право да променим или анулираме Програмата за лоялни клиенти Клуб Рент по всяко време и без предизвестие. Можем да отхвърлим кандидати по наша преценка, ако смятаме, че биха имали отрицателен ефект върху продуктите, програмата или имиджа на дружеството.

Колекции

Добави този продукт в колекция
0 lists
 Управлявай

    Създай първата си колекция!
    Създай нова колекция