Your Page Title Your Page TitleYour Page Title
Scroll Top

9 предимства да наемете рокля, костюм или аксесоар от Rent Fashion

Ние сме социални същества, достигнали до еволюционното ниво да ценим красотата и изкуството. Затова се стремим самите ние да излъчваме красота чрез външния си вид, а част от него неизменно е модата – дрехите, обувките, чантите и другите аксесоари, които носим. А това е още по-валидно при важните поводи и събития, на които присъстваме.

Всеки от нас има поне една (а в повечето случаи много повече) рокли и костюми, купувани за повод и обличани само веднъж… или никога. Така се роди и нашата идея, която освен че има полза за клиента, помага и на околната среда. Вижте основните предимства от наем на дреха или чанта от Рент Фешън:

 1. Ниска цена при еднократно обличане

Спестяваш пари – можеш да носиш няколко разнообразни тоалета или аксесоара на цената на един закупен. Така можеш да облечеш различен тоалет на всяко събитие без да натоварваш бюджета.

 1. Разнообразие с различна визия на всяко парти

Наемайки тоалет си подаряваш различно и вълнуващо себеусещане за всяко събитие. От модела до цветовете и материите, всяка дреха е израз на това как искаш да бъдеш възприет/а точно в този момент – дали излъчваш сила и увереност или срамежливост и невнинност зависи от избора ти на външната ти обвивка за дадената вечер. И не на последно място: така имаш повече разнообразни снимки за споделяне в социалните мрежи.  

 1. Не задръстваш гардероба си с дрехи, които не носиш редовно

Като взимаш под наем роклите и костюмите, които биха били облечени само веднъж, вместо да ги купуваш и складираш, имаш място в гардероба си за любимите си ежедневни дрехи. Така те не са смачкани, лесно навигираш в гардероба си, и не се чувстваш заринат от ненужни вещи, което не е препоръчително и според Фън Шуй.

 1. Достъп до висок клас мода

Можеш да си позволиш рокля, костюм или аксесоар на премиум или луксозна марка, които иначе биха били недостъпни за много от нас. Така, за една и съща сума можеш да излъчваш класа и стил като наемеш мода на бранд от висок клас вместо да купиш продукт тип ‘бърза мода’. Освен по-изискан дизайн, марковите дрехи и чанти са от по-качествени материали, по-удобни са и моделите са изпипани до най-малкия детайл.

 1. Намаляваш отпечатъка си върху планетата

Модата е сред най-големите замърсители според доклада на Обединените нации. Наемайки моден тоалет, който ще носиш само веднъж е екологичен начин да изглеждаш страхотно всеки път. Кръговата икономика набира скорост именно поради тази причина и за нас е чест да сме част от нея. А в нашия споделен гардероб имат участие и други хора като теб, които отдават своите маркови дрехи през Рент Фешън, удължавайки живота им и намалявайки вредата върху околната среда.

 1. Гъвкавост за промяна

Тялото и стилът ти се променят с времето – когато наемаш не е нужно да се тревожиш дали роклята или костюмът ще ти става и догодина, дали ще е актуална и дали ще ти харесва.

 1. Дрехите под наем не са твой ангажимент

Още едно голямо предимство да наемаш модни артикули е, че не се грижиш за поддръжката им и спестяваш време и пари от химическо чистене, пране, гладене и шивашки услуги. Всичко това е наша грижа.

 1. Свободата да експериментираш

Искаш да опиташ коренно различен стил от твоя или обичаш да експериментираш при всяка възможност? Тогава модата под наем е идеалното решение за теб. С наетия тоалет нямаш дългосрочно обвързване.

 1. Нямаш риск

Изпращаме пратките с опция „преглед и тест“ – ако не се харесаш, предлагаме възможност за замяна.

Разбира се, наемайки се лишаваш от възможността да притежаваш дадената вещ. Но! Немалка част от артикулите под наем могат да бъдат закупени – провери дали желания от теб продукт се продава в секцията ни “Оказион“.

Leave a comment

Колекции

Добави този продукт в колекция
0 lists
 Управлявай

  Създай първата си колекция!
  Създай нова колекция